Allview Viva Q7 Life – tot ce trebuie sa stii inainte sa o cumperi

Daca acum o saptamana incepusem testul la tableta de 300 de lei Allview City Life, astazi l-am finalizat si am inceput testarea surorii mai mari : Viva Q7 Life, o tableta cu doar 60 de lei mai scumpa 50 de lei (daca o iei online, cum am facut si eu).

Pretul este de 350 de lei  de lei in acest magazin online si 400 de lei (la promotie cica) in cel mai mare magazin online (vezi pretul cu ochii tai).

Parerea mea despre ea

Tableta este mai mult decat performanta, si chiar si asa cu pretul scumpit tot este peste majoritatea celorlalte alegeri deoarce vine cu un procesor quad-core de 1 Ghz, o memorie ram de 1 GB si 8 GB capacitate de stocare unde poti uploada cateva filme si poti instala orice joc sau aplicatie din Play Store.

Si daca iti place design-ul ultra-slim atunci te vei bucura sa afli ca poti alege intre 2 culori: alb sau negru.

Vrei sa o conectezi la un modem RDS sau la televizor? Se poate prin cablul OTG sau prin mufa micro-HDMI.

O recomand sau nu?

Dupa ce o voi testa timp de o saptamana voi actualiza acest articol cu un review video final:

Cat despre continutul cutiei, ea contine aceleasi lucruri ca si cutia City Life-ului:

 • Tableta Viva Q7 Life
 • Incarcator cu cablu
 • Cablu OTG
 • Licenta Bitdefender
 • Certificat de garantie pe 24 de luni
 • Instructiuni de utilizare in mai multe limbi

UPDATE: Reviewul video final

Recomandarea mea finala este urmatoarea:

Daca ai un buget de 350-400 de lei si vrei performanta si baterie care te tine mai mult decat o tableta la 300 de lei atunci cumpar-o de aici pentru ca acolo gasesti cel mai bun pret la ea.

Daca esti mai pretentios si vrei bluetooth, gps si poate o camera mai buna atunci trebuie sa cresti bugetul.

Si 1 poza & 1 filmare – facute cu camera tabletei:

pozaq7life

 

Si cateva poze in care poti vedea ca arata la fel ca sora ei mai mica:

IMAG1124 IMAG1126 IMAG1127 IMAG1128 IMAG1129 IMAG1130 IMAG1131

Daca acum o saptamana incepusem testul la tableta de 300 de lei Allview City Life, astazi l-am finalizat si am inceput testarea surorii mai mari : Viva Q7 Life, o tableta cu doar 60 de lei mai scumpa 50 de lei (daca o iei online, cum am facut si eu). Pretul este de 350 de lei  de lei in acest magazin online si 400 de lei (la promotie cica) in cel mai mare magazin online (vezi pretul cu ochii tai). Parerea mea despre ea Tableta este mai mult decat performanta, si chiar si asa cu pretul scumpit tot este peste majoritatea celorlalte alegeri deoarce vine cu un procesor quad-core de 1 Ghz, o memorie ram de 1 GB si 8 GB capacitate de stocare unde poti uploada cateva filme si poti instala orice joc sau aplicatie din Play Store. Si daca iti place design-ul ultra-slim atunci te vei bucura sa afli ca poti alege intre 2 culori: alb sau negru. Vrei sa o conectezi la un modem RDS sau la televizor? Se poate prin cablul OTG sau prin mufa micro-HDMI. O recomand sau nu? Dupa ce o voi testa timp de o saptamana voi actualiza acest articol cu un review video final: Cat despre continutul cutiei, ea contine aceleasi lucruri ca si cutia City Life-ului:
 • Tableta Viva Q7 Life
 • Incarcator cu cablu
 • Cablu OTG
 • Licenta Bitdefender
 • Certificat de garantie pe 24 de luni
 • Instructiuni de utilizare in mai multe limbi

UPDATE: Reviewul video final Recomandarea mea finala este urmatoarea: Daca ai un buget de 350-400 de lei si vrei performanta si baterie care te tine mai mult decat o tableta la 300 de lei atunci cumpar-o de aici pentru ca acolo gasesti cel mai bun pret la ea. Daca esti mai pretentios si vrei bluetooth, gps si poate o camera mai buna atunci trebuie sa cresti bugetul.

Si 1 poza & 1 filmare - facute cu camera tabletei:   Si cateva poze in care poti vedea ca arata la fel ca sora ei mai mica:

Tableta ALLview Viva Q7 Life


Caracteristici - 7.4


Design - 8.7


Pret - 8.98.3

calitate la pret mic

Foarte greu gasesti o tableta care arata bine si vine si cu un procesor quad-core la numai 400 de lei.

User Rating: 3.86 ( 10 voturi)

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>