Tableta Utok 700s – Cea mai ieftina alegere la ora actuala

pozautok

Daca pretul este tot ce te intereseaza la tableta pe care vrei sa ti-o cumperi atunci nu mai trebuie sa cauti alta tableta mai ieftina.

Cu aproximativ 270 de  lei poti avea o tableta nou nouta, marca Utok.

Desi arata binisor, probabil nu asta te intereseaza cel mai tare… Ci daca poate face si altceva in afara sa ramana deschisa pana la 6 ore, autonomia oferita de bateria li-polymer de 2500 mah.

Trebuie sa fii constient ca nu va straluci din punctul de vedere al performantei avand in vedere ca are un procesor single-core de 1.2 ghz si o memorie de 512 MB. Si chiar daca marimea memoriei ram este intalnita si la alte tablete, putin mai scumpe, procesorul single-core este pe cale de disparitie deoarece avem din ce in ce mai multe pretentii cu privire la ce facem cu tableta.

Dar tind sa cred ca este suficient pentru navigarea online si socializarea cu prietenii prin intermediul aplicatiilor de tip Facebook

Daca te intereseaza, o poti gasi aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>