Tableta Vonino Orin HD – O alegere buna

imaginevoninoorinhd

Nu întotdeauna trebuie să-ţi bagi mâinile adânc în buzunare pentru a cumpăra un produs performant, sunt cazuri, ca cel de faţă, când cu un buget redus poţi avea un produs de calitate.

Tableta Vonino Orin HD costă doar 379 de lei, un preţ mai mult decât modic dacă luăm în considerare următoarele caracteristici:

Display de 7 inch, cu rezoluţie HD de 1024×600 pixeli şi tehnologie multi-touch în 5 puncte.

Procesor Cortex A9, Dual Core, memorie RAM de 1GB, placă video PowerVR SGX540 şi spaţiu de stocare de 8 GB.

Tableta Vonino Orin HD se conectează la internet atât prin conexiunea Wireless cât şi printr-un modem 3G care se poate conecta la tabletă printr-un dongle neinclus în pachetul de livrare. Pe langa asta il poti conecta si la televizor folosind portul HDMI.

Acumulatorul are capacitatea de 2800 mAh şi oferă o autonomie de utilizare de până la 4 ore, acesta poate este unul dintre punctele la care tableta scârţie, dar ţinând cont că preţul scăzut trebuia să rezulte de undeva consider că soluţia aleasă de Vonino este una suportabilă.

Android Jelly Bean este sistemul de operare care dă viaţă acestui gadget, un sistem de operare matur care dispune de o mulţime de aplicaţii şi jocuri gratis ce pot fi instalate pe tabletă.

În pachetul de livrare vei găsi tableta, încărcătorul de cameră, cablul OTG şi cablul micro –USB.

O poti gasi pe cel mai de incredere magazin online.

2 thoughts on “Tableta Vonino Orin HD – O alegere buna

 1. marius

  Nu merita tableta. Evranul e foaaaarte slab. Nu dati banii pe asa ceva. Sunetul, praf. Incarcarea e doar pe adaptorul ei, nu pe microusb, ca la orice tableta zilele astea. Dar cel mai deranjant e ecranul.

  Reply
  1. Tester Post author

   salut marius…tind sa cred ca parerea ta este subiectiva dar asa sunt toate tabletele mai ieftine. Atat timp cat se aude si se vede cat de cat… nu ai ce sa ceri mai mult la 300-350 de lei, desi sunt si exceptii precum allview viva q7 life. (Incarcatorul nu are mare importanta unde il bagi.)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>