Inca mai poti prinde o reducere buna la tablete

Ieri, in Vinerea Neagra, s-au vandut sute de mii de tablete, lasand depozitele magazinelor,¬†online sau fizice, goale dar, indiferent de ce cauti, inca mai poti gasi tablete cu oferte bune… si tocmai de aceea am facut o lista mai jos cu tabletele la care merita sa te uiti:

Cauti o tableta cu 3G?

pozaallviewparty

Astazi mai poti gasi inca. Sincer, din ce observ unele modele sunt modele mai vechi, care au aparut la inceputul anului dar poti gasi si modele noi precum tableta Allview Ax3 Party, singura tableta care, dupa o reducere de 200 de lei costa 400 de lei si are 3G incorporat! O poti gasi aici…

Sau una foarte performanta?

Daca 3G-ul nu este cel mai important lucru la tableta pe care vrei sa o cumperi atunci ai 2 optiuni:

pozanexus1

– Fie primul model de Google Nexus 7 (cea din poza de sus, facuta de cei de la ASUS) care vine un procesor quad-core de 1.2 Ghz si memorie RAM de 1GB si are o reducere de 200 de lei.

poza_allviewspeed2

– Fie tableta Allview Alldro Speed 2 care vine tot cu procesor quad-core, dar de 1 Ghz, la care se mai adauga tot un 1GB de ram. Diferenta fata de Nexus 7 fiind pretul mai mic (de doar 449 de lei), ecranul mai mare (de 8″) si capacitatea de stocare mai mica (de 8 GB in loc de 16, cum are Nexus-ul)

pozavoninoqs

Sau… daca vrei una cu 3G, cu procesor performant si cu o reducere pe masura atunci poti alege tableta Vonino Sirius QS, care are o reducere de 350 de lei si niste caracteristici foarte bune.

O ultima promotie care merita mentionata este cea de la Eboda Impresspeed E351 care are o reducere de 100 de lei si costa 300 de lei in loc de 400, fapt ce o face cea mai ieftina tableta din promotiile de dupa Vinerea Neagra.

Aici poti gasi si alte promotii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>