Tableta Asus MeMo Pad – Ultraperformanta la un super pret

tabletaasus

În ultima perioadă, cei de la Asus au început să construiască tablete performante, arătoase şi accesibile, una dintre acestea fiind MeMo PadMe.

Cu un aspect estetic decent, Asus MeMo PadMe, este cu siguranţă una dintre alegerile potrivite pe care le vei face dacă o vei cumpăra. Această tabletă se „bate” la performanţă cu tabletele momentului, are tot ce-i trebuie.

Detalii tehnice

Procesorul pus de Asus pe această tabletă este un Quad – Core ce funcţionează la frecvenţa de 1.2 GHz.

Rapiditatea cu care tableta execută sarcinile tale este dată de memoria RAM care, în cazul de faţă, este de 1GB, consider că ar fi fost şi mai bine dacă era de 2GB, dar în lipsa lor şi 1GB este mulţumitor.

Display-ul de pe Asus MeMo PadMe este un IPS de 7 inch cu rezoluţia de 1280×480 pixeli ce poate reda imagini şi filme la calitate HD, în plus beneficiază de tehnologia Multi Touch în 10 puncte pentru a te putea juca cele mai complicate jocuri care s-au creat vreodată pentru tablete.

Tableta este prevăzută cu două camere foto/video, unul frontal de 1.2 MP şi unul pe spatele tabletei de 5 MP.

Conexiunea la internet se realizează doar prin Wi – Fi, după spusele producătorului, acumulatorul tabletei are o autonomie de 10 ore cu Wi-Fi-ul pornit ceea ce reprezinta un alt punct forte al tabletei.

Plusurile acestei tablete sunt evidente, iar preţul de nici 700 de lei fac din ea un bestdeal.

Vezi aici mai multe detalii despre ea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>