Tableta Serioux S746TAB – Printre cele mai ieftine

tableta_seroiux

Tableta Serioux S746TAB este o tabletă de buget, cu dotări entry level şi un preţ mic, foarte mic, de doar <poti vedea pretul aici>.

Pentru aceşti bani primeşti o tabletă simpatică la exterior, cu un display încadrat de o bandă de plastic neagră şi un capac alb. Singurul lucru care se află pe partea frontală, în afara ecranului bineînţeles, este camera web de 0.3 MP, tableta neavand butoane fizice de home sau back acestea fiind înlocuite de cele virtuale.

Ce se afla sub carcasa?

Sub carcasă, Tableta Serioux S746TAB, ascunde un procesor ARM Cortex, de 1.2 GHz şi o memorie RAM de 1GB. Stocarea conţinutului se poate face atât pe cei 4 GB de memorie preinstalaţi, cât şi pe un card de memorie TF neinclus în pachetul original.

Diplay-ul TFT LCD are încorporată tehnologia Capacitive Multi – Touch 5, având diagonala de 7 inch şi o rezoluţie destul de săracă, zic eu, de 800×480 puncte. Tableta Serioux S746TAB se conectează la net prin două modalităţi: prin Wi-Fi şi printr-un stick de net 3G pentru care va trebui să cumperi separat un dongle.

Acumulatorul este de tip Li- Ion cu o capacitate de 2200 mAh, autonomia nu va fi una nemaipomenită, de aceea cel mai bun prieten al tabletei va fi încărcătorul. Tableta Serioux S746TAB mai este dotată si cu un port HDMI, o ieşire audio de 3.5 mm şi un MiniUSB 2.0, sistemul de operare fiind Android Jelly Bean.

  • Concluzia?Singurul lucru care scoate în evidenţă această tabletă este preţul, pe partea de dotări are lipsuri, de aceea o recomand în special celor care au nevoie de o tabletă doar pentru câteva ore pe zi şi care au în permanenţă posibilitatea s-o reîncarce.

    Vezi toate caracteristicile aici! 

Update 3 Decembrie: Aceasta tableta mai este in stoc aici si are o reducere foarte buna!

2 thoughts on “Tableta Serioux S746TAB – Printre cele mai ieftine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>