Care este cea mai bună tabletă pe care o poţi cumpăra in noiembrie?

Datorita succesului de care s-a bucurat topul anterior luna aceasta am decis sa il refacem, in principal datorita faptului ca tableta #1 din topul anterior a fost scoasa de pe piata aparand astfel noi modele, pe care am avut grija sa le revizuim.

Cele 8 tablete care fac parte din acest top sunt:

Primul loc, si totodata cel mai important, il ocupa tableta Serioux TAB4ALL S101 care are avantaje majore fata de competitie:

  • un pret foarte redus;
  • un display mai mare (de 10.1″)
  • husa cu tastatura inclusa in pachet
  • caracteristici tehnice superioare (incluzand aici memoria RAM si procesorul)

Vezi parerea noastra despre tableta #1 aici sau poti citi caracteristicile complete in magazin.

pozaserioux1

 

Pe pozitia secunda se afla Allview City Plus Slim, o tableta de doar 400 de lei cu un design foarte rafinat si un display ce incorporeaza noua tehnologie IPS.

Pe cea de-a treia pozitie se afla tableta Ax2 Frenzy, cel mai mare avantaj al sau fiind faptul ca este singura tableta care are 3G incorporat, dar acest lucru o face mai scumpa decat primele 2 ocupante. In acelasi timp are un spatiu intern de stocare mai redus, de doar 4Gb si un procesor mai slab decat ocupantele primelor 2 pozitii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>