Ai un buget de 900 de lei? Uita-te la tableta Samsung Galaxy Tab 3

De când au apărut pe piaţă, tabletele produse de coreenii de la Samsung au impresionat atât prin design cât şi prin performanţă, din aceeasi categorie facand parte si Galaxy Tab3… totul fiind bine gândit şi bine realizat.

pozatab3

Samsung Galaxy Tab3 este alegerea premium dacă te gândeşti să-ţi cumperi o tabletă de 7 inch care nu numai că arată bine, dar se şi mişcă ameţitor de repede.

Procesorul de tip Dual Core duce tot greul, iar împreună cu memoria RAM de 1GB duc la îndeplinire, în condiţii excelente, orice activitate îţi trece prin cap, de la jocuri, filme şi până la navigare pe net.

Memoria flash poate părea mică, dar dacă cei 8 GB nu îţi sunt suficienţi pentru a duce cu tine lucrurile importante, ai oricând posibilitatea s-o extinzi cu un card MicroSD de până la 32 GB.

Versiunea mai ieftina a tabletei Tab3 se conectează la internet doar prin wireless, neavând 3G, aşa că dacă te-ai gândit că îţi vei cumpăra această tabletă pentru a putea sta conectat la net oriunde va trebui să te mai gândeşti, acest inconvenient se poate rezolva cu un modem mobil care emite net şi prin wireless, sau daca nu , poti folosi un smartphone pe post de hotspot, facand astfel si economie de bani (nefiind necesara activarea a doua optiuni de internet – pentru smartphone si tableta)

Preţul tabletei Samsung Galaxy Tab3 este situat în jurul sumei de 900 lei la care poti sa mai adaugi 100 de lei pentru a cumpăra şi un toc de protecţie care să aibă grijă de noul tau device.

Caracteristicile complete le poti gasi aici.

  • Concluzia ?Tableta Samsung Galaxy Tab 3 este creată pentru cei care-şi doresc performanţă şi eleganţă, preţul mi se pare unul corect avand in vedere si brandul pe care il cumperi, iar dacă doreşti o tabletă de calitate aceasta este, fără doar şi poate, cartea câştigătoare.

    Vezi mai multe detalii si poze! 

Vezi parerea mea dupa ce am cumparat-o…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>