Uita-te la Allview Ax2 Frenzy 3G daca vrei o tableta ieftina si o husa cadou!

Cei de la Allview sunt deja renumiti pentru tablete si smartphoneurile ieftine pe care le produc iar una dintre tabletele care au success este si tableta Allview Ax2 Frenzy, de care toata lumea este incantata datorita mai multor motive!

poza_allviewAx2

Pretul mic, de 550 de lei face aceasta tableta printre cele mai bune tablete pe care le poti cumpara zilele acestea, dar asta nu e tot …. Pentru ca vine si cu o husa cadou in valoare de 60 de lei! Promotia o gasesti aici.

Poate te intrebi daca si caracteristicile sunt la fel de atragatoare! Te poti convinge singur:

  • este 3G si are slot sim incorporat (deci nu trebuie sa folosesti nici un dongle extern care pe langa faptul ca este incomod mai iti consuma si baterie)
  • are Bluetooth
  • are Wi-fi
  • are GPS
  • performanta este data de un procesor dual-core de 1 GHz care vine cu 512 MB Ram.
  • are un spatiu de stocare intern de 4Gb
  • si pe langa cele de mai sus mai are si 2 camere – in fata si in spate, folositoare atunci cand vrei sa faci poze sau sa faci apeluri video prin skype sau alte programe.

Concluzia

Per total tableta Ax2 Frenzy este cea mai buna alegere pe care o poti face zilele acestea, in special datorita faptului ca nu mai gasesti o tableta cu 3G si Bluetooth incorporat la acest pret.

Singura parte negativa ar fi ca are doar 4 Gb spatiu de stocare intern dar o vei putea extinde cu un card microSD de pana la 32 de Gb in cazul in care vezi ca nu iti ajung cei 4 Gb. Eu personal am 16 Gb pe tableta mea, de care am vorbit aici, si iti pot spune ca nu am folosit mai mult de 2 pana in prezent.

Vezi mai multe detalii!

Cei de la Allview sunt deja renumiti pentru tablete si smartphoneurile ieftine pe care le produc iar una dintre tabletele care au success este si tableta Allview Ax2 Frenzy, de care toata lumea este incantata datorita mai multor motive! Pretul mic, de 550 de lei face aceasta tableta printre cele mai bune tablete pe care le poti cumpara zilele acestea, dar asta nu e tot .... Pentru ca vine si cu o husa cadou in valoare de 60 de lei! Promotia o gasesti aici. Poate te intrebi daca si caracteristicile sunt la fel de atragatoare! Te poti convinge singur: este 3G si are slot sim incorporat (deci nu trebuie sa folosesti nici un dongle extern care pe langa faptul ca este incomod mai iti consuma si baterie) are Bluetooth are Wi-fi are GPS performanta este data de un procesor dual-core de 1 GHz care vine cu 512 MB Ram. are un spatiu de stocare intern de 4Gb si pe langa cele de mai sus mai are si 2 camere - in fata si in spate, folositoare atunci cand vrei sa faci poze sau sa faci apeluri video prin skype sau alte programe. Concluzia Per total tableta Ax2 Frenzy este cea mai buna alegere pe care o poti face zilele acestea, in special datorita faptului ca nu mai gasesti o tableta cu 3G si Bluetooth incorporat la acest pret. Singura parte negativa ar fi ca are doar 4 Gb spatiu de stocare intern dar o vei putea extinde cu un card microSD de pana la 32 de Gb in cazul in care vezi ca nu iti ajung cei 4 Gb. Eu personal am 16 Gb pe tableta mea, de care am vorbit aici, si iti pot spune ca nu am folosit mai mult de 2 pana in prezent. Vezi mai multe detalii!

Tableta Ax2 Frenzy Pe Scurt


Caracteristici - 8.3


Design - 7.4


Pret - 7.77.8

Buna

Daca vrei o tableta cat mai ieftina dar si cu slot SIM aceasta este alegerea perfecta! O poti cumpara aici!

User Rating: 4.3 ( 1 voturi)

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>