Serioux TAB4ALL S101 – Diferita de toate celelalte tablete

Universul tabletelor se împarte în mai multe categorii, iar din multitudinea aceasta de categorii una are cea mai mare priză la publicul autohton, este vorba despre categoria din care face parte şi tableta Serioux TAB4ALL S101, categoria tabletelor lowcost cu caracteristici tehnice decente.

Tableta produsă de cei de la Serioux costă nici 500 de lei şi este alegerea perfectă dacă eşti în căutarea unei tablete care să te mulţumească în toate activitatile pe care le poti face cu o tableta, si nu numai!

Serioux Tab4All

Aceasta tableta Serioux a fost dotată cu un display de 10 inch, la preţul acesta altul mai mare nu o să găseşti. Memoria RAM este una decentă, fiind de 1GB, memoria de stocare este de 8 GB, dar dacă vei avea nevoie de mai mult spaţiu de stocare o poţi extinde cu ajutorul unui card microSD.

De ce o cumpara multe persoane?

Cei de la Serioux au pregătit o surpriză plăcută pentru toţi cei care cumpără tableta incluzând în pachetul acesteia o husă de protecţie care, pe partea interioară, are montată o tastatură fizică qwerty.

Acest lucru face posibila utilizarea tabletei ca si laptop atunci cand ai nevoie sa scrii un text sau vrei sa te misti mai repede decat o poti face cu tastatura de pe ecran.

Concluzia

Una peste alta, adunate şi scăzute caracteristicile, preţul şi părerile celor care o utilizează deja, rezultă că raportul preţ calitate al tabletei este unul mai mult decat bun, care desi nu impresionează prin design sau dotări, dar nici nu te va „usca de bani”, este alegerea potrivită pentru cei care, cum spuneam şi mai sus, vor o tabletă, dar nu sunt dispuşi să dea mulţi bani pentru a o avea.

Citeste si parerea altor utilizatori

Universul tabletelor se împarte în mai multe categorii, iar din multitudinea aceasta de categorii una are cea mai mare priză la publicul autohton, este vorba despre categoria din care face parte şi tableta Serioux TAB4ALL S101, categoria tabletelor lowcost cu caracteristici tehnice decente. Tableta produsă de cei de la Serioux costă nici 500 de lei şi este alegerea perfectă dacă eşti în căutarea unei tablete care să te mulţumească în toate activitatile pe care le poti face cu o tableta, si nu numai! Aceasta tableta Serioux a fost dotată cu un display de 10 inch, la preţul acesta altul mai mare nu o să găseşti. Memoria RAM este una decentă, fiind de 1GB, memoria de stocare este de 8 GB, dar dacă vei avea nevoie de mai mult spaţiu de stocare o poţi extinde cu ajutorul unui card microSD. De ce o cumpara multe persoane? Cei de la Serioux au pregătit o surpriză plăcută pentru toţi cei care cumpără tableta incluzând în pachetul acesteia o husă de protecţie care, pe partea interioară, are montată o tastatură fizică qwerty. Acest lucru face posibila utilizarea tabletei ca si laptop atunci cand ai nevoie sa scrii un text sau vrei sa te misti mai repede decat o poti face cu tastatura de pe ecran. Concluzia Una peste alta, adunate şi scăzute caracteristicile, preţul şi părerile celor care o utilizează deja, rezultă că raportul preţ calitate al tabletei este unul mai mult decat bun, care desi nu impresionează prin design sau dotări, dar nici nu te va „usca de bani”, este alegerea potrivită pentru cei care, cum spuneam şi mai sus, vor o tabletă, dar nu sunt dispuşi să dea mulţi bani pentru a o avea. Citeste si parerea altor utilizatori...

Tableta Pe Scurt


Caracteristici - 8.5


Design - 7.2


Pret - 8.88.2

Foarte buna

Mobilitate si adaptabilitate la un pret accesibil. Convinge-te si tu!

User Rating: 4.76 ( 3 voturi)

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>