Tableta Lenovo Idea Tab A1000 – Putin mai scumpa dar merita!

Tableta Lenovo Idea Tab A1000 consider că este principalul contracandidat pentru Samsung Galaxy Tab2 P3100.

Dar

Preţul este în schimb un pic mai mic, iar spaţiul de stocare este de 16 GB pe când la Tab2 este de doar 8 GB. ( Vezi pretul pe Emag cu ochii tai! sau vezi cel mai mic pret pe magazinul online Flanco )

În rest specificaţiile sunt asemănătoare, până şi la exterior îmi par că seamănă, parcă ar fi desenate de acelaşi designer sau mai bine spus parcă Lenovo Idea Tab A1000 este copiată după Galaxy Tab2, doar zic, nu dau cu pietre.

Pentru 650 de lei primeşti o tabletă elegantă cu un diplay HD Capacitive Multi-Touch de 7 inch, procesor Dual-Core, 1 GB memorie RAM, 16 GB spaţiu de stocare extensibil printr-un card de memorie microSD neiculs în pachet, difuzoare stereo care, datorită tehnologiei Dolby Plus integrate, livrează sunete de înaltă fidelitate, acumulator de 3500 mAh şi sistem de operare Android 4.1.2 Jelly Bean.

Conexiunea la net se realizează doar prin Wi-Fi, neavând modul 3G, acumulatorul oferă o autonomie de până la 8 ore de navigat pe net şi 6 ore de vizualizat filme.

Special creată pentru muzică şi filme, Lenovo Idea Tab A1000 este ideală pentru petrecerea timpului liber, pentru călătorii, pentru navigat pe net, citit cărţi în format electronic sau, de ce nu, pentru activităţi bussines cum ar fi editarea de text, planing, editare foto şi alte activităţi.

ideapad

Designul elegant o scoate în evidenţă şi te va face să te îndrăgosteşti de ea de la prima atingere.

Culorile vii ale displayului, sunetul clar, rapiditatea, autonomia acumulatorului precum şi preţul acceptabil vor face din Lenovo Idea Tab A1000 cel mi îndrăgit gadget din casă, îndrăgit şi utilizat de toată lumea.

Zilele acestea exista si o oferta pentru ea!

2 thoughts on “Tableta Lenovo Idea Tab A1000 – Putin mai scumpa dar merita!

    1. Tester Post author

      A 1000f este diferita de cea pe care o am eu, mai exact A 1000L, care are wi-fi direct dar nu are near field communication si nici Dlna daca nu ma insel.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>