Tableta de nici 500 de lei – Allview City Plus Slim

Românii de la Allview au prins gustul tehnologiei şi, fără să facă rabat de la design sau performanţă, au început să scoată produse de calitate din ce în ce mai apreciate de consumatori.

Un astfel de produs este tableta City Plus Slim, o tabletă elegantă, la un preţ şocant şi cu performanţe decente.

Allview City Plus Slim costă în jur de 400 de lei, arată bine şi îţi va aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată când o vei utiliza.

poza_allview

O poti gasi in acest magazin!

Tableta are procesor Dual-Core, Cortex A9, pentru un plus de performanţă şi rapiditate; display IPS de 7 inch care-ţi va încânta privirea prin culori uimitor de străulcitoare; chipset video Mali 400 pentru a putea vizualiza filme în format Full HD şi pentru a te juca cele mai noi jocuri; capacitate de stocare de 8 GB şi conexiune Wireless.

Dacă mai sus am vorbit de lucrurile minunate pe care Allview City Plus Slim le are, mă văd nevoit să-ţi spun şi câte ceva despre lucrurile la care tableta nu străluceşte, nu sunt multe, dar consider că sunt importante.

Memoria RAM este doar de 512 MB, la ce dotări tehnice are tableta 1 GB era mai mult decât necesar, acumulatorul de 3000 mAh oferă doar 4 ore de utilizare, lucru supărător ţinând cont că vorbim despre un dispozitiv portabil.

Sistemul de operare este binecunoscutul Android 4.1 Jelly Bean, super costumizabil, ideal pentru orice consumator.

Una peste alta, adunate şi scăzute, tableta Allview City Plus Slim este un produs uimitor de ieftin pentru ceea ce oferă, are de toate in afara de GPS şi este ideală pentru citit cărţi, navigat pe net, ascultat muzică,vizionat filme, precum şi pentru orice altă activitate care-ţi va trece prin cap.

Vezi cel mai bun pret in acest magazin online!

Românii de la Allview au prins gustul tehnologiei şi, fără să facă rabat de la design sau performanţă, au început să scoată produse de calitate din ce în ce mai apreciate de consumatori. Un astfel de produs este tableta City Plus Slim, o tabletă elegantă, la un preţ şocant şi cu performanţe decente. Allview City Plus Slim costă în jur de 400 de lei, arată bine şi îţi va aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată când o vei utiliza. O poti gasi in acest magazin! Tableta are procesor Dual-Core, Cortex A9, pentru un plus de performanţă şi rapiditate; display IPS de 7 inch care-ţi va încânta privirea prin culori uimitor de străulcitoare; chipset video Mali 400 pentru a putea vizualiza filme în format Full HD şi pentru a te juca cele mai noi jocuri; capacitate de stocare de 8 GB şi conexiune Wireless. Dacă mai sus am vorbit de lucrurile minunate pe care Allview City Plus Slim le are, mă văd nevoit să-ţi spun şi câte ceva despre lucrurile la care tableta nu străluceşte, nu sunt multe, dar consider că sunt importante. Memoria RAM este doar de 512 MB, la ce dotări tehnice are tableta 1 GB era mai mult decât necesar, acumulatorul de 3000 mAh oferă doar 4 ore de utilizare, lucru supărător ţinând cont că vorbim despre un dispozitiv portabil. Sistemul de operare este binecunoscutul Android 4.1 Jelly Bean, super costumizabil, ideal pentru orice consumator. Una peste alta, adunate şi scăzute, tableta Allview City Plus Slim este un produs uimitor de ieftin pentru ceea ce oferă, are de toate in afara de GPS şi este ideală pentru citit cărţi, navigat pe net, ascultat muzică,vizionat filme, precum şi pentru orice altă activitate care-ţi va trece prin cap. Vezi cel mai bun pret in acest magazin online!

Tableta City+ Slim Pe Scurt


Caracteristici - 7.7


Design - 7.4


Pret - 98

Buna

Printre cele mai ieftine tablete de pe piata care totusi iti ofera calitate si caracteristici decente

User Rating: 4.83 ( 2 voturi)

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>