Vonino SpeedStar S – Cea mai buna tableta la nici 600 de lei

Când îţi cumperi o tabletă eşti atent în primul rând la specificaţiile tehnice să vezi dacă acestea îţi vor satisface nevoile de utilizator şi după preţ, nu vrei să ai surpriza să constaţi că plăteşti pe o tabletă mai mult decât trebuie sau decât îţi permiţi.

vonino001

Vezi mai multe poze aici!

Calitate/Pret?

Din capul locului ţin să menţionez faptul că tableta Vonino SpeedStar S are un raport preţ calitate uimitor, costă în jur de 500 lei şi vine burduşită cu tot felul de specificaţii apetisante.

Înainte de a menţiona unele dintre caracteristicile care fac din Vonino SpeedStar S o alegere ideală vreau să îţi atrag atenţia că performanţele acumulatorului sunt modeste, de 4 ore de utilizare.

Dacă acumulatorul nu constituie un impediment atunci tableta este nemaipomenită pentru a realiza tot felul de activităţi:

Poţi viziona filme la calitate FullHD, poţi asculta muzică la difuzoarele stereo sau te poţi juca nestingherit jocul preferat, toat dorinţele îţi vor fi duse la îndeplinire de către duhul care pune în funcţiune tableta, un procesor DualCore şi o memorie RAM de 1 GB.

Cei de la Vonino au inclus în pachetul de livrare al tabletei un încărcător de cameră, o pereche de căşti, un cablu Micro-USB şi un cablu OTG.

Dacă ar fi să rezum toate specificaţiile tabletei Vonino SpeedStar S în câteva cuvinte acestea ar fi: performanţă ridicată la un preţ accesibil.

Vezi toate specificatiile acestei tablete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>