Tableta Vonino Otis S – Nici 350 de lei!

vonino500x500Vezi mai multe poze!

Eşti în căutarea unei tablete ieftine (de pana in 350 de lei) care să-ţi satisfacă nevoile elementare de comunicare, navigare şi divertisment?

Căutarea ta a luat sfârşit căci tableta Vonino Otis S ar putea fi ceea ce cauţi.

Vonino Otis S nu este o tabletă care să te impresioneze prin calitatea materialelor din care este construită sau a producătorului, dar asta nu înseamnă că nu îşi face treaba, majoritatea celor care au achiziţionat-o s-au declarat mulţumiţi de construcţia şi performanţele tabletei.

Poţi utiliza tableta pentru a naviga pe net, pentru a viziona filme, a asculta muszică, citi cărţi în format electronic sau pentru a te juca.

„Buba” acestei tablete o reprezintă acumulatorul care nu-ţi oferă decât aproximativ 4 ore de utilizare, lucru nu tocmai fericit dacă ţinem cont că vorbim despre un dispozitiv portabil pe care vrei să-l iei cu tine în călătorii, practic eşti dependent de o sursă de curent, iar un încărcător auto cred că este cea mai inspirată achiziţie pe care o poţi face în cazul în care alegi tableta Vonino Otis S.

Caracteristici?

Dacă ar fi să fac o listă cu câteva caracteristici pentru care îţi recomand această tableta aceasta ar fi următoarea:

  • Procesor Dual-Core;
  • 8 GB memorie flash;
  • Chipset video Dual- Core;
  • Wi-Fi;
  • Sistem de operare Android 4.1.
  • si altele.

Preţul este unul accesibil, iar pentru o mai mare mobilitate te poţi conecta la internet şi prin intermediul unui modul 3G.

Cum iti spuneam şi mai sus, tableta Vonino Otis S nu rupe gura târgului, dar, în special datorită preţului, este o tabletă decentă destinată în special celor ce nu au mai avut un astfel de dispozitiv până în momentul de faţă.

Vezi tableta si pretul ei pe acest magazin online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>