Tableta Serioux S101TAB – NU o cumpara!

serioux_tab_400x400

Vezi mai multe.

Dacă te uiţi de la distanţă la tableta Serioux S101 TAB ai impresia că este un netbook, husa care are în interior o tastatură fizică full qwerty îi dă aerul cum că ar fi ceva produs din gama premium, dar lucrurile nu stau nici pe departe chiar aşa de bine.

De fapt, singurul lucru care poate fi privit ca un punct forte la această tablete îl reprezintă display-ul de 10.1 inch, în rest specificaţiile sunt modeste, dar acceptabile pentru banii pe care-i dai pe tabletă.

Mulţi dintre cei ce au achiziţionat Serioux S101 TAB se plâng de autonomia redusă a acumulatorului şi de timpul mare de încărare, de receptorul WiFi şi de sunetul difuzorului care este destul de slab.

La capitolul atuuri aş mai putea menţiona pe lângă dimensiunile display-ului şi numeroasele sloturi pentru diferite tipuri de conexiuni precum şi faptul că, în pachetul de livrare, tableta vine cu husa şi tastauta qwerty.

Dacă nu ai pretenţii în privinţa materialelor folosite la fabricarea tabletei şi nici a performanţelor acesteia, iar limita de bani pe care ai da-o pe o tabletă se situiază în jurul sumei de 500 lei atunci Serioux S101 TAB este o alegere decentă.

Tableta poate fi folosită în special de către cei ce doresc să aibă un e-book reader, un centru multimedia de stocare a imaginilor şi un player pe care să-şi ţină muzica preferată, în rest, în cazul în care doriţi să realizaţi mai multe activităţi cu o tabletă (jocuri, filme, prezentări, net, etc..), sfatul meu este să vă îndreptaţi atenţia către un produs din altă categorie.

Poti vedea pretul si detaliile tabletei aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>