Tableta Primaverii 2016 – ASUS MeMO Pad 7 ME176CX-1B060A

Reconecteaza-te cu tehnologia! Uita de videoclipuri care se intrerup, de jocuri care merg sacadat sau de avertismentele ca bateria este pe terminate. ASUS MeMO Pad 7 ME176CX-1B060A transforma utilizarea tabletei intr-o experienta placuta si la indemana in orice moment.

Construita din material usoare si rezistente, dar si cu un design placut si ergonomic si sapte culori: alb, negru, albastru, rosu si galben.

memopad7

intelatomDin punct de vedere tehnologic, ASUS MeMO Pad 7 ME176CX-1B060A vine cu un processor Intel Atom Z3745 Quad-Core de 1,30 GHz. Acesta are capacitatea de a rula mai multe programe fara sa incetineasca si fara sa se supraincalzeasca. De asemenea, acesta consuma foarte putin curent, asigurand o autonomie de 9 ore in conditii de utilizare normal. La autonomia generoasa contribuie si bateria de 15 Wh, 3910 mAh din litiu – polimer, care, de asemenea, are o durata de viata indelungata.

Calitatea video net superioara este asigurata de un ecran fullHD  cu o rezolutie de 1280 x 800 si de un procesor grafic Intel Gen 7 care genereaza imagini stralucitoare si pline de viata. Cei 16 GB de memorie pot fi completati printr-un card de memorie iar memoria RAM de 1 GB va asigura o redare video lina si fara intreruperi. Momentele importante sau inedited la care participate le puteti filma cu camera video de 5 MP.

asus

Dimensiunile de 189 x 114 x 9,6 mm sunt standardul introdus de ASUS pentru produsele lor iar greutatea de 295 de grame va face tablet ASUS MeMO Pad 7 ME176CX-1B060A usor de manevrat. Accesul la butoanele de volum este foarte usor si nu pune probleme. Sistemul de operare Android KitKat ofera o gama larga de setari si de aplicatii datorita upgradarilor oferite de programatorii Asus. Insa puteti descarca aplicatii pentru aceasta tableta de pe site-ul ASUS sau din Google Play.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>